• TEMPLATE_SLIDER_01
  • TEMPLATE_SLIDER_02
  • TEMPLATE_SLIDER_03
  • TEMPLATE_SLIDER_04
TEMPLATE_SLIDER_011 TEMPLATE_SLIDER_022 TEMPLATE_SLIDER_033 TEMPLATE_SLIDER_044
 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ & ΜΗΜΥΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ


 

Εξαιρετικό μοσχοθυμίαμα από καταπληκτικές πρώτες ύλες και μοναδικά ξεχωριστά αρώματα που σε ανάγουν σε πνευματική ανάταση και αδιάλειπτη προσευχή.

Αρχιμ. Άνθιμος Παλιόγλου, Καθηγούμενος Ι.Μ.Παραμυθιας Ρόδου

 

Ξεχωριστό λιβάνι για την Εκκλησία μας και για τον Ταξιάρχη μας. Η ευωδία του μας ανοίγει τα ουράνια και νοιώθουμε τις στρατιές των αγγέλων μας κοντά μας.
π.Στρατής, Ι.Μ.Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου

Ποτέ άλλοτε η Εκκλησία μας δεν μοσχοβολούσε τόσο τέλεια... είστε μοναδικοί σε τέτοιο εκλεκτό θυμίαμα. Συγχαρητήρια!!!

π.Ιερόθεος Κ.

Το πιο καταπληκτικό θυμίαμα που είχε πότε η μονή μας! Πολυ περιποιημένο και ξεχωριστό!
Ι.Μ.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ωρωπού

Το μοναδικό μοσχοθυμιαμα που καίγεται μέχρι τέλος, δεν αφήνει κάπνα ούτε προκαλεί δύσπνοια! Το καλύτερο στο εμπόριο και την αγορά μας! Συγχαρητηρια στο εργαστήρι σας!
Παναγιωτας Στέλιος (Γενικό Εμπόριο)

Ψάχναμε χρόνια να βρούμε το κατάλληλο μοσχοθυμίαμα για την Ενορία μας εδώ στην Αυστραλία! Το λιβάνι σας με άρωμα φούλι δεν το αλλάζουμε με τίποτα!
κ.Στέργιος, Αυστραλία

Είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε το μοσχοθυμιάμα μήλο-κανέλλα! Ό,τι και να πούμε είναι λίγο!!! Η Εκκλησία, πέρα από την ευωδία την αγγελική, θυμίζει το σπίτι των παιδικών μας χρόνων!!! Το σπίτι της γιαγιάς που ετοίμαζε μπισκότα για τα Χριστούγεννα!!! Μας δίνει μια συνεχή οικεία αίσθηση, μας γυρνάει πίσω στα ζεστά, οικογενειακά παιδικά μας χρόνια, και ανοίγει τις πύλες της ψυχής μας με παιδική αθωότητα στην Θ. Λειτουργία και στον ερχομό του Κυρίου!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
π.Παύλος, Λονδίνο

 

Όταν έβαλα για πρώτη φορά το λιβάνι αυτό στο πυρωμένο κάρβουνο, έγινα μέτοχος ενός θαύματος. Ο Ναός πλημμύρισε οσμή ευωδίας πνευματικής. Αρώματα Παραδείσου, και μία κατάνυξη που οδηγεί σε βαθειά προσευχή, ήταν πραγματικά το αποτέλεσμα αυτού του, εξαιρετικής ποιότητος, χειροποίητου λιβανιού, που είχαμε την τύχη και την ευλογία να φθάσει στα χέρια μας από τη νήσο των Ιπποτών, την Ρόδο, και από το εργαστήριο της κας Μίκας Σιάννη. Δεκάδες αρώματα, που θα ικανοποιήσουν κάθε ψυχή που αναζητά κατάνυξη, είναι διαθέσιμα, μαζί με πολλά άλλα προϊόντα. Πλέον, το μοναδικό λιβάνι που θα καίει στο θυμιατό μας, είναι το λιβάνι της Μυροβόλου. Και αυτό θα συντροφεύει τις προσευχές μας και θα τις ενισχύει.
π.Σάββας-Δαυίδ, Λονδίνο

 


 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ